Disclaimer

1. Declinarea răspunderii în privinţa textelor

  • Acest blog este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
  • ATENŢIE, limbajul vulgar, trivial, licenţios poate fi prezent în anumite însemnări. Daca te simţi ofensat sau dacă nu ai vârsta legală te invit să părăsești site-ul.
  • Textele sau părţile de text ce se supun legilor copyrightului (citate, bancuri, articole din ziare, pasaje din cărţi, versuri sau poezii întregi, versuri din melodii, articole de pe alte bloguri sau părţi din acestea) aparţin în totalitate autorilor acestora, sunt creditate şi sunt prezentate aici cu scop informativ. Autorul acestui blog nu are niciun beneficiu material  de pe urma postării acestora.
  • Orice asemanare cu realitatea este pur întâmplătoare. Articolele reflectă doar părerile personale ale autorului şi nu trebuie luate ca adevăr general valabil. în unele cazuri acestea nu reflecta nici măcar impresiile autorului fiind rodul imaginaţiei sale bolnave sau ale frustrarilor sale personale.

Litigii: În cazul în care există neclarităţi sau nemulţumiri în ceea ce priveşte anumite texte care au apărut pe acest blog încercaţi să trimiteţi un email la andrei[at]istratisme[dot]ro. Foarte probabil îl voi citi, destul de probabil vom găsi și o modalitate de rezolvare a situației. Sau nu. Dar oricum, merită încercat.

2. Declinarea răspunderii în privinţa materialelor audio-vizuale

  • Toate materiale audio/video/foto (melodii, sunete, părţi din melodii, videoclipuri, trailere, părţi din filme, filmări, filmuleţe, fotografii, desene, animaţii) care apar pe acest blog sunt sub obiectul copyright-ului, iar sursa va fi întotdeauna specificată . Drepturile asupra acestor materiale aparţin în totalitate autorilor acestora. Autorul acestui blog nu obţine niciun venit material în urma postării acestora. Aceste materiale sunt prezentate doar în scop informativ, în niciun caz comercial şi nu au fost upload-ate de către autorul acestui blog.

Litigii: Pentru rezolvarea enetualelor conflicte care pot apărea pe tema materialelor audio/video/foto postate pe blog, creditarea sursei acestora, scoaterea de pe site a materialelor ce contravin legilor copyright-ului în Romania sau care sunt ofensatoare sau lezeaza în vreun fel imaginea, părerile, credinţele sau interesele vreunei persoane trimiteti un email la andrei[at]istratisme[dot]ro.

Pentru orice alte nelămuriri, informaţii sau reclamaţii folosiţi aceeaşi adresă de email: andrei[at]istratisme[dot]ro

Share This: